Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У Різдво Земля співає

10.01.2013
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

  

5 січня 2012 року напередодні Різдва Христова  громадська обласна дитяча організація « Ти –особливий» та осередок Всеукраїнської громадської організації «Платформа оздоровлення суспільства» в магазині АТБ провели акцію «Чужих дітей не буває».

 

В акції взяли участь южноукраїнці, які не байдужі до людського горя. Майже кожен, хто заходив в магазин, хто скільки міг, залишив для обездолених дітей фрукти, солодощі, канцелярські товари, гроші. Зовсім маленькі мешканці міста та дорослі люди залишали в подарунках частинку своєї душі і доброго серця.

А 6 січня в приміщенні загальноосвітньої школи № 3 для запрошених дітей пройшла різдвяна  вистава кукольного театру за участю клоунів ( всі учасники – вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради», після якої зібрані подарунки були вручені дітям і вони з задоволенням взяли участь в іграх та танцях.


Настрій всіх був веселий та радісний.

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради висловлює подяку Наталі Волощук, Галині Коробкіній, Ірині Новіковій, Олені Кокол та всім южноукраїнцям, хто допоміг організувати це свято.

Нехай Ваші серця будуть зігріті любов'ю і теплом, домівки повняться добром, а очі світяться щастям!