Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Свято Миколая в комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»

21.12.2012
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

19 грудня в комунальному закладі «Центр соціально – психологічної реабілітації  дітей Южноукраїнської міської ради» святкували День Святого Миколая .

Щиро вітала вихованців та гостей директор Центру Ярослава Мельник, а гостей було – повна зала. Всі прийшли, щоб привітати діток зі святом любові та милосердя.

Від імені виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради виступила з поздоровленнями  та врученням подарунків заступник міського голови Ярослава Нікітіна.

Багато гостей з різноманітними чисельними подарунками було з Южноукраїнської атомної електростанції: наставників та помічників в усьому. Адже за допомогою їхньої праці  та кураторства  за 2 роки полагоджено систему опалення, водопостачання. І у  домівці зараз затишно та тепло. Завдяки атомщікам діти щороку отримують повноцінний відпочинок на морі, їздять на різноманітні свята до Миколаєва! Молодь АЕС з її енергією, азартом, ідеями допомагає в придбанні необхідних  речей,   організації конкурсів, зокрема конкурсу графіті, всіляких розваг, а також  допомогла у проведенні Інтернету. Діти отримали велике задоволення від шоколадного фонтану, яке з захопленням згадують до сих пір.

 А скільки зробив для закладу Цех вентиляції і кондиціювання повітря. Разом, з їх ініціативи, організовано суботник, де своїми силами встановлено гірку, пофарбовано огорожу, закуплено та встановлено урни, а скільки зелені та дерев посадили разом з дітьми. Територія облагороджена тільки за їх допомоги. Спільна трудова діяльність прививає дітям любов до праці, бережливість.

Велику допомогу у виховній роботі, особливо з хлопчиками, надає військова частина 3044, яка направила на свято цілу делегацію на чолі з заступником  командира по виховній роботі Іваном Терещенко.

Багато теплих слів, подарунків та найяскравіший торт  були від Южноукраїнського міського відділу міліції, керівництво якого прийшло в Центр в повному складі. Кримінальна міліція у справах дітей нерозривно співпрацює з центром, активно допомагає виховними бесідами.

Прокуратуру міста  представляла Віта Денисенко, яка не залишає поза увагою  жодного свята в закладі.

Цікаві подарунки вручила вихованцям директор  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Алла Дизик .

Волонтери загальноосвітньої школи №4  також принесли багато подарунків.

Дитячі книжки, альбоми для малювання  та кольорові олівці надала господиня магазину «Кобзарь» Лариса Шеверьова.

Людина великої душі та розуміння, Анатолій Захаров, теж прийшов не з пустими руками, не зважаючи на те, що за його  допомоги та підтримки благодійно  завершено спальний блок для дітей дошкільного віку.

Розділила свято з дітьми і Тетяна Литкіна, за кошти якої, за підтримки міського голови та Російської православної Церкви, на території Центру будується капличка, де б дітки  могли прийти і помолитися Богу, попросити потаємного у ангела-охоронця.    

Прийшли привітати всіх зі Святом Настоятель Російської Православної Церкви Отець  Михайло, який подарував гобелен, на якому зображена Божа Матір, бо у кожної людини мати – це головне. Настоятель Української православної церкви Отець Віктор  подарував  кожному вихованцю духовні книжки. В ролі Святого Миколая представ Настоятель греко-католицької церкви Отець Ігор, який взяв участь у святковій виставі  та кожній дитині вручив солодощі .

Духовні наставники допомагають, щоб була сита та повна душа, а фізичному тілу дитини допомагає рости гарне повноцінне харчування! Успішний підприємець та  добросовісний керівник Валентина Фесенко важко утримувала пакети з подарунками. Жодне свято не обходиться без цієї  прекрасної людини. І в  цьому році дітки оздоровлювались на морі також завдяки їй.

На чолі з Головою спілки Ветеранів Пономарьовим Володимиром Миколайовичем прийшли на свято мудрі наставники, які, не зважаючи на свій вік, активно приймають участь у вихованні підростаючого покоління. І не зрозуміло було, хто більше радів: діти чи самі ветерани  від того веселого чимчикуючого до малят зайчика-попригунчика,  який був один із багатьох подарунків.

Після всіх привітань , вихованці закладу показали виставу «Чудотворець Миколай» та художні номери , які вони так старанно готували.

Начальник служби у справах дітей Наталя Горлова  подякувала всім присутнім за щиру увагу до вихованців закладу, теплі слова та подарунки, а  дітям побажала люблячих батьків, добрих родин, любові близьких та запропонувала всім на добру згадку сфотографуватись.