Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

17.09.2009

16 вересня 2009 року о 14.00 в залі засідань міськвиконкому відбулось засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Розглянуто 36 питань, два з яких – було внесено додатково. Розгляд питання щодо встановлення тарифу для об’єктів гідрокомплексу та профілакторію «Іскра» ВП ЮУ АЕС НАЕК «Енергоатом» на послуги з централізованого водовідведення, які надає КП ТВКГ, перенесено на наступне засідання виконкому.
З метою підвищення рівня ефективного і раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів виконавчим комітетом погоджено та прийнято рішення винести на затвердження Южноукраїнської міської ради проект міської Програми енергозбереження в сфері житлово-комунального господарства м.Южноукраїнськ на 2009-2015р.
Члени виконкому заслухали звіти про роботу комунальних підприємств міста «Бюро технічної інвентаризації» та «Архітектурно-проектувальне бюро» в 2008 році та в І півріччі 2009 року.
Затверджено: - мережу та контингент дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів міста на 2009-2010 н.р.;
- список дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування у ІV кварталі 2009 року;
- склад міської координаційно-методичної ради з правової освіти населення.
Встановлено розмір плати за навчання в комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв» на 2009-2010 н.р.
З метою закріплення кадрів у закладах освіти та охорони здоров’я м.Южноукраїнська члени виконкому затвердили рішення громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради та надали дві кімнати працівникам даних закладів в гуртожитках комунальної власності.
Також були розглянуті питання надання матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам міста та інші питання місцевого значення, по яким прийняті відповідні рішення.