Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Завершив свою роботу дитячий прогулянковий майданчик КЗ «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа»
AA

Завершив свою роботу дитячий прогулянковий майданчик КЗ «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа»

В п'ятницю 22 червня 2018 року завершив свою роботу дитячий прогулянковий майданчик комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа».

Три тижні прогулянкового майданчика промайнули досить швидко та залишили в пам'яті лише яскраві емоції та незабутні враження. Кожен день розпочинався ранковою оздоровчою гімнастикою, в якій використовувалися навіть елементи йоги.

А потім був день, насичений спортивною тематикою - це і Мала Літня Олімпіада «Олімпійське лелеченя», і триразове на тиждень відвідування басейну «Дельфін», і спортивний ерудит - атракціон «Навколо спорту» та спортивно - розважальна гра «Ми нащадки козаків», і спортивні змагання з піонерболу, волейболу, настільного тенісу, дзюдо. Діти ходили в походи по річці Південний Буг, де проводився конкурс на кращий віночок з польових квітів, конкурс «Король та королева бантиків», на міський пляж, де будували замки з піску, провели пікнік на природі в селі Костянтинівка. Всім учасникам майданчика дуже сподобалася екскурсія в село Веселинове на страусину ферму. Цікаво було не тільки подивитися на птахів та звірів, а й на зі своїх рук погодувати їх, а також скуштувати справжнісінький омлет зі страусиних яєць.

А свято чаю завжди викликає в дітей особливий інтерес. Ознайомлення з правилами проведення чайної церемонії, вікторина, присвячена одному з найулюбленіших напоїв у світі, пройшли на «ура». І необхідно відмітити, що діти не так уже й мало знають про свій любимий чай. А смакувати його з печивом, бубликами та цукерками – справжнє задоволення!

Конкурс малюнку «Ми за мир» також пройшов цікаво. Діти створювали свої малюнки, а потім захищали свої роботи.

Кожного дня відзначалися досягнення дітвори, їх таланти та здібності  - діти отримували призи та солодощі, надані управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради. Морозиво, любимі ласощі дітвори, діти  теж отримала в перший та останній дні роботи майданчика.

До роботи в прогулянковому майданчику залучалися тренери - викладачі, які спрямовували роботу на зміцнення фізичного здоров'я дітей, як найвищої цінності і найважливішої умови реалізації потенційних  можливостей особистості.

Протягом роботи прогулянкового майданчика багато дітей здружились, навчились доцільно проводити час відпочинку, дбайливо ставитися до свого життя та здоров'я. І що саме головне - це  все обов'язково знадобиться у подальшому житті.

В цьому році в прогулянковому майданчику з’явилися нові обличчя, але є й такі, як, наприклад, Бреславець Олександр, який шостий рік поспіль є його відвідувачем. Тому маємо надію, що на  наступний рік всі дітки  теж  прийдуть до нас, щоб весело та по - спортивному цікаво провести час!

 

Читайте також

Відбулося засідання організаційного комітету по підготовці та проведенню Дня міста Южноукраїнська

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

11 квітня 2024 року в залі засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося зас...

Відбувся конкурс за напрямом - музичне мистецтво, категорія народні інструменти (клавішні)

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнській мистецькій школі чергова перемога, в рамках щорічного обласного огляду-конкурсу &l...

Южноукраїнська міська бібліотека. Панкратівський бібліотечний пункт. Майстер-клас “Метелики”.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Панкратівському бібліотечному пункті пройшов майстер-клас з виготовлення метеликів для фотозони. У...

Відбувся в дистанційному форматі конкурс за напрямом - музичне мистецтво, категорія духові та ударні інструменти (солісти) серед учнів мистецьких шкіл м. Миколаєва та Миколаївської області

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 27 березня 2024 рок...

Конкурс «Мистецька Україна»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнській мистецькій школі пройшов конкурс «Мистецька Україна» серед учнів ХУ...

Нагородження переможців всеукраїнського патріотичного творчого онлайн-проєкту Енергоатом Junior

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Учні Южноукраїнської мистецької школи взяли участь у  всеукраїнському патріотичному творчому он...