Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-Українська АЕС організовує максимальний захист персоналу на період карантину
AA

Южно-Українська АЕС організовує максимальний захист персоналу на період карантину

На Южно-Українському енергокомплексі вживають максимально можливих заходів для збереження здоров’я та працездатності персоналу, що забезпечує безпечну та надійну роботу підприємства, яке генерує до 10% електроенергії в Україні.

Для запобігання поширенню коронавірусу серед працівників ВП ЮУАЕС і взаємодії з органами місцевого самоврядування та іншими закладами, задіяними в проведенні карантинних і протиепідемічних заходів у місті-супутнику атомної станції, на підприємстві створено штаб під головуванням генерального директора Володимира Лісніченка. Обмежено проведення публічних заходів за участі іноземних громадян та службові відрядження працівників ВП ЮУАЕС. Заборонено масові заходи та відрядження до країн і регіонів з високими ризиками захворювання. Заборонено відвідування іноземцями контрольованої зони та публічні заходи на промисловому майданчику атомної станції, максимально обмежено перебування тут представників підрядних організацій. Забезпечено моніторинг стану здоров’я персоналу. Посилено санітарно-гігієнічний і дезінфекційний режими приміщень. Вжито заходів для розосередження кількості працівників під час доставки на роботу та післязмінного переїзду до міста-супутника. На період карантину частину працівників переведено на інші графіки роботи, зокрема дистанційний.

Роботу з проведення карантинних і протиепідемічних заходів скоординовано з міськадміністрацією Южноукраїнська. Згідно з рішенням Кабінету Міністрів України в місті енергетиків введено жорсткий карантин. З 20 березня обмежено в’їзд та виїзд населення з/до населеного пункту. Запроваджується режим перепусток. Містом і на виїздах з нього здійснюється пішохідне та автомобільне патрулювання нарядами поліції. 

Адміністрація ВП ЮУАЕС сподівається, що комплекс вжитих заходів дозволить запобігти масовому розповсюдженню інфекційного фактора серед персоналу підприємства та мешканців його міста-супутника.     

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...