Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Візит Президента України на Миколаївщину   
AA

Візит Президента України на Миколаївщину   

Президент Петро Порошенко прибув з робочою поїздкою до Миколаївської області.

 Глава держави привітав працівників державного підприємства «Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря-Машпроект» з 27-річницею незалежності України, зауваживши, що під час Параду українці побачили як змінилися Збройні Сили, і в цьому також є величезна заслуга підприємств «Укроборонпрому». Президент взяв участь у випробуваннях нового 32 МВт двигуна цивільного призначення для використання в енергетиці. Президент наголосив, що над створенням двигуна працювали роками, і тому дуже важливо, що сьогодні вже є результат, яким не може похвалитися більшість країн світу і який яскраво демонструє потенціал України.

Також, Петро Порошенко взяв участь в церемонії відкриття заводу «Східний» групи компаній «Agrofusion» з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.

Глава держави зауважив, що агропромисловий комплекс України демонструє значні темпи зростання.

Глава держави підкреслив, що кроки для покращення інвестиційного клімату в державі продовжаться – захист бізнесу від втручання, допомога із виходом на зовнішні ринки. «Знаю, що ви робите проект за участі ЄБРР. Глава держави впевнений, що Україна буде просуватися вперед лише за наявності економічних успіхів.

Глава держави встановив символічну цеглину в фундаментний блок нового виробництва.

Президент Петро Порошенко повідомив про рішення Державного підприємства Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря»-«Машпроект» передати на баланс міста Миколаєва спортивний комплекс, яким зможуть користуватись всі місцеві жителі. (ВІДЕО).

При цьому Президент України відзначив важливість подальшої участі активістів у справі передачі комплексу на баланс міста

Активісти схвально сприйняли позицію глави держави та подякували за підтримку у питанні, що не мало вирішення тривалий період часу.

У рамках робочої поїздки на Миколаївщину Президент Петро Порошенко ознайомився з результатами ремонту автомобільної дороги державного значення Т-15-08 «Калинівка-Снігурівка». Під час спілкування з місцевими мешканцями Глава держави підкреслив, що нині ставить до підрядників вимоги щодо якості побудованих ними доріг та наголосив на важливості відповідальності за неякісне виконання замовлення.

Президент також нагадав, що коли починався експеримент із залучення на фінансування будівництва доріг перевиконання надходжень з митниці, ніхто не вірив в його успіх. Тому нині важливо демонструвати, що зміни у стані доріг є, і експеримент працює, переконаний він.

 

www.president.gov.ua

Читайте також