Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відділ взаємодії з правоохоронними органами УНС ВПО інформує
AA

Відділ взаємодії з правоохоронними органами УНС ВПО інформує

10 листопада 2018 начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради спільно із працівниками Южноукраїнського відділення поліції та членами громадського формування по охороні громадського порядку міста Южноукраїнська провели спільний профілактичний рейд, метою якого було виявлення фактів продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території міста Южноукраїнська в нічний час суб’єктами підприємницької діяльності.

Під час рейду перевірені супермаркети мережі «АТБ» та «Копейка», в яких фактів порушення правил торгівлі алкогольними напоями не виявлено.

Нагадуємо, що на території міста Южноукраїнська рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.07.2012 №653 «Про обмеження та заборону реалізації слабоалкогольних, алкогольних напоїв та пива на території міста Южноукраїнська в нічний час на окремо визначених його територіях» з метою попередження зловживання слабоалкогольних, алкогольних напоїв та пива серед населення, впорядкування їх продажу, зниження рівня захворюваності населення міста, усунення порушення громадського порядку у нічний час доби в період часу з 23.00 год. по 06.00год. обмежено реалізацію слабоалкогольних, алкогольних напоїв та пива в об’єктах роздрібної торгівлі та закладах ресторанного господарства (крім торгівлі на розлив у ресторанах, кафе і барах).

Звертаємо Вашу увагу, що за номерами телефону 5-65-28 та 5-55-81 Ви можете повідомити будь-яку відому Вам інформацію щодо порушення правил торгівлі алкогольними напоями з боку суб’єктів підприємницької діяльності, в тому числі про факти торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у нічний час або реалізації алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім особам.



 

Читайте також

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...