Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У місті-супутнику ЮУАЕС стартував IV Міжнародний фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Місто дитинства»
AA

У місті-супутнику ЮУАЕС стартував IV Міжнародний фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Місто дитинства»

У місті-супутнику ЮУАЕС 17 квітня стартував IV Міжнародний фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Місто дитинства», організаторами якого виступили ГО «Місто дитинства», Южно-Український енергокомплекс і профспілковий комітет підприємства. У його перебігу змагатимуться вокалісти з різних куточків України, Канади, Італії, Грузії та Білорусі. Для участі в конкурсі у день відкриття зареєструвалися більше 120 осіб і півтора десятка колективів.

Під час стартового дня для учасників фестивалю українська співачка Tayanna провела майстер-клас «Шлях до майстерності», були організовані інтерв'ю з телеканалами, фотосесія та вечірка в стилі Гаррі Поттера. До програми конкурсу також включено екскурсії на об'єкти Южно-Українського енергокомплексу.

Вітаючи молоді таланти, генеральний директор ВП ЮУАЕС Володимир Лісніченко зазначив, що фестиваль став знаковою подією в культурному житті міста-супутника атомної станції. «Сподіваюся, повернувшись після конкурсу до своїх рідних міст, ви ще довго з теплотою згадуватимете наш край, наш енергокомплекс і цей конкурс. Проте найголовніше, і я впевнений у цьому, ви поїдете від нас прибічниками атомної енергетики», - підкреслив він.

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...