Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Профілактична бесіда з учнями Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 вечірньої форми навчання
AA

Профілактична бесіда з учнями Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 вечірньої форми навчання

16 вересня 2020 року відділом «Южноукраїнське бюро правової допомоги» Вознесенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги разом з Ольгою Буднік, старшим інспектором Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області та Анастасією Шендрик -інспектором з ювенальної превенції Южноукраїнського відділення поліції, в рамках співпраці, було проведено профілактичну бесіду з учнями Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 вечірньої форми навчання.

Під час бесіди, учнів було ознайомлено: з роботою Южноукраїнського бюро правової допомоги; відмінностями між безоплатною первинною правовою допомогою та безоплатною вторинною правовою допомогою; категоріями осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Старшим інспектором Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області, Ольгою Буднік було роз’яснено категорії суб’єктів пробації, які перебувають у них на обліку, особливості внесених останніх змін в кримінальному кодексі, але основна увага приділялась профілактиці правопорушень серед дітей та молоді.

Інспектором з ювенальної превенції Южноукраїнського відділення поліції Первомайського відділу поліції Головного управління національної поліції в Миколаївській області, Анастасією Шендрик було роз’яснено особливості адміністративної відповідальності неповнолітніх та наголошено, що найчастіше неповнолітні притягуються до відповідальності за куріння та вживання спиртних напоїв в громадських місцях. Також, А. Шендрик нагадала присутнім про відповідальність за вчинення булінгу.

По закінченню зустрічі кожному було залишено буклети та візитки з контактними даними Южноукраїнського бюро правової допомоги.

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.

Для отримання більш детальної інформації та у разі виникнення запитань, можете звертатися до Южноукраїнського бюро правової допомоги, за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, буд. 23 (ДБ Чайка), 1 поверх, каб. 14, тел. (05136) 5-55-08.


 

Читайте також

Де родинам загиблих захисників і захисниць України отримати безоплатно допомогу юриста чи адвоката

Координаційний центр з надання правничої допомоги

Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв&r...

Постраждалі від домашнього насильства можуть отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката: куди звертатися

Координаційний центр з надання правничої допомоги

Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи...

Діти з 14 років можуть самостійно звертатися по допомогу до юристів з питань позбавлення батьківських прав

Координаційний центр з надання правової допомоги

Батьки зобов’язані піклуватися про своїх дітей. Але що робити, коли вони не виконують свої обо...

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр

Сектор «Южноукраїнське бюро правової допомоги»

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-цент...

Оголошено конкурсний відбір медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Сектор «Южноукраїнське бюро правової допомоги»

Оголошено конкурсний відбір медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної пра...

Потерпілі від кримінальних правопорушень проти статевої свободи та статевої недоторканості в умовах війни можуть отримати безоплатно допомогу адвоката

Южноукраїнське бюро правової допомоги

Наголошуємо, що сексуальним насильством під час війни є не лише зґвалтування. Сексуальним насильс...

Консультаційний центр Південного регіону координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими у м.Миколаїв (Миколаїв, Одеса, Херсон)

Южноукраїнське бюро правової допомоги

Координатором Консультаційного центру є Ганна Замазєєва. На сьогодні головна мета роботи Центру &...