Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів господарювання, які організовують роботу ринків, суб’єктів господарювання та громадян, що здійснюють продаж продовольчих та непродовольчих товарів на ринках міста!
AA

До уваги суб’єктів господарювання, які організовують роботу ринків, суб’єктів господарювання та громадян, що здійснюють продаж продовольчих та непродовольчих товарів на ринках міста!

Під головуванням голови Миколаївської обласної державної адміністрації Стадніка Олександра, 20.03.2020 відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації щодо посилення заходів спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 в Миколаївській області, на якому прийнято рішення з 23.03.2020 призупинити роботу усіх ринків Миколаївської області, в тому числі і продовольчих.

На виконання п.2.2 протокольних доручень регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації (Протокол №5 від 20.03.2020) щодо посилення заходів спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2 в Миколаївській області, доручення голови Миколаївської облдержадміністрації від 21.03.2020 №10-д, суб’єктам господарювання, які організовують роботу ринків в місті Южноукраїнську, необхідно тимчасово призупинити роботу ринків, в тому числі об’єктів з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, розміщених на їх території.

Також, звертаємо увагу, виконання заходів спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2 в Миколаївській області є обов’язковими до виконання всіма суб’єктами господарювання незалежно від форми власності.

Контроль за виконанням будуть здійснювати МВС та Національна поліція.

У випадку невиконання вищевказаних заходів, суб’єкти господарювання будуть притягуватись до відповідальності з наступними штрафними санкціями, а саме:

 ст. 443 КУпАП -  тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000-34000 грн.), на посадових осіб - у розмірі від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34000-170000 грн.);

 ст. 325 ККУ - для порушників передбачено штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян (17 000 - 51 000 грн) або арешт на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на строк до 3 років. Ті самі діяння, якщо вони спричинили загибель людей чи інші тяжкі наслідки, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...