Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

«Якнайшвидшого повернення додому!»: чергова партія допомоги від колективу ПАЕС з написами-побажаннями

28.08.2024
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

Напередодні Дня Незалежності України оборонці одного з підрозділів на південному напрямку отримали від атомників Південноукраїнського енергокомплексу технічні засоби з письмовими посланнями.

Півсотні FPV-дронів у комплекті з батареями, засіб радіоелектронної боротьби та два квадрокоптери Mavic-3 – енне передання військово-технічного ресурсу оборонцям від атомників напередодні одного з найбільших національних свят. «Це те, що наш колектив по можливості надає вам. Хай ці речі допомагають наближати нашу Перемогу», – зазначив генеральний директор ВП ПАЕС Вячеслав Стоянов.                                                                             

Оператор БПЛА Сил Спеціальних операцій Олександр із побратимами вже не вперше отримує тут подібну підмогу. Він особисто випробує нову партію озброєння на ворогові найближчим часом. Дронами-камікадзе керує понад рік. На рахунку вдалих влучань чимало. Каже, невеличкий літальний апарат на фронті перетворюється на велику проблему для противника. «Ці маленькі дрони замінили у свій час Байрактари. Вони можуть вражати техніку, живу силу противника, бліндажі, опорні пункти тощо», – розповів військовослужбовець.

Потреба військових у подібних засобах ураження, безумовно, важлива, та не меншою є й психологічна підтримка. Перед відправленням на фронт енергетики промаркували пристрої письмовими посланнями, адресованими захисникам. Окрім вдалого полювання  на ворога бажали сили, витримки, Божої опіки. Та найперше – швидкого повернення додому. «Сьогодні кожен може звернутися до наших хлопців на своєму робочому місці так, як вміє. Ми, як представники культури, апелюємо до них словом, щирими, відвертими побажаннями. Найзаповітніша наша мрія, – аби вони якнайшвидше повернулися додому. Це буде свідченням довгоочікуваної Перемоги», – акцентувала художня керівниця ПК «Енергетик» (діє на базі ВП ПАЕС) Катерина Селезень.

Понад 800 тис. грн – черговий фінансовий внесок південноукраїнських атомників у поразку ворога.