Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Передали автомобілі для потреб правоохоронців нашої громади

16.08.2024
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні, 16 серпня, відбулася урочиста передача правоохоронцям двох автомобілів RENO. Ключі від нових автівок вручив начальнику відділення поліції № 3 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області Сергію Стризі перший заступник міського голови Микола Покрова. Участь у заході взяли секретар міської ради Денис Кравченко, депутати міської ради Антоніна Мартинко, Лідія Паламарчук та працівники поліції.

Микола Покрова відмітив, що місцева влада завжди намагається підтримувати поліцію громади для ефективного виконання службових обов`язків, аби кожен житель міста відчував себе в безпеці.

Начальник відділення поліції Сергій Стрига подякував представникам влади та депутатському корпусу міської ради за тісну співпрацю з правоохоронними органами та розуміння нагальних матеріально-технічних потреб поліції.

Автомобілі було придбано за кошти субвенції з бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади. Відповідно до комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки, рішенням міської ради від 28.03.2024 року № 1666 на придбання двох автомобілів для потреб відділення поліції № 3 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області було виділено субвенцію у сумі 1 500 000 грн. 

Уже найближчим часом отримані автомобілі сприятимуть оперативній роботі працівників карного розшуку та патрульної поліції.