Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено воркшоп за участі благодійного фонду «Право на захист»

13.08.2024
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 серпня, з метою розширення можливостей громади, зменшення випадків ґендерно зумовленого насильства та створення мережі підтримки в сфері протидії ҐЗН, на базі Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі було проведено воркшоп на тему: «Безпечний простір для жінок та дітей в сфері протидії ґендерного зумовленого насильства (ҐЗН)» за участі експертів Благодійної правозахисної організації «Благодійний фонд «Право на захист».

Учасниками воркшопу були фахівці із соціальної роботи, практичні психологи та представники суб’єктів, що здійснюють заходи в даній сфері. Під час заходу роботи було обговорено можливості співпраці з фондом для постраждалих від ґендерно зумовленого насильства, а також ВПО, ветеранів та сімей військових.

Благодійний фонд «Право на захист» надає потужну підтримку, що включає в себе соціальні та юридичні послуги, психологічну допомогу та консультування, співпрацю з міськими громадами, відкриваючи для суб’єктів соціальної роботи безліч можливостей для покращення знань та підвищення кваліфікації задля ефективної підтримки та допомоги громадянам, які цього потребують.

Звернутися до Благодійного фонду «Право на захист» можна на офіційному сайті: https://r2p.org.ua/