Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Южноукраїнська громада провела в останню путь Анатолія Пасічника

12.08.2024
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Южноукраїнська міська територіальна громада вже вкотре, але не менш болісно, втрачає своїх мужніх воїнів.

Сьогодні з глибоким болем ми попрощались із Пасічником Анатолієм Андрійовичем, 1967 року народження.

Анатолій Андрійович народився у Братському районі в селі Обухів, там і закінчив школу. Після школи два роки служив у Афганістані. По поверненню одружився, переїхав до Южноукраїнська. Працював монтажником на одному з приватних підприємств.

На початку повномасштабної війни без вагань та сумнівів узяв до рук зброю і пішов захищати свою Україну. Захищати кожного з нас. Разом зі своїми побратимами він героїчно відстоював кордони Харківської, Донецької та Сумської областей.

5 серпня 2024 року командир відділення 2-го мінометного відділення 1-го мінометного взводу 1-ої мінометної батареї 1-го механізованого батальйону Анатолій Пасічник помер від нещасного випадку.

Без чоловіка залишилася дружина, без батька - донька та син, без брата - сестра.

У цей скорботний день зі словами співчуття до рідних та близьких Анатолія Андрійовича звернулися керуючий справами виконавчого комітету Віталій Паненко та головний сержант взводу охорони Першого Відділу Вознесенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Мєдвєдєв.

Розділяючи пекучий біль рідних і близьких, присутні схиляючи голови у глибокій скорботі, вшановали пам’ять земляка хвилиною мовчання.

Вічна пам’ять і слава ГЕРОЮ!