Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Опанування навчального курсу у м.Київ

30.07.2024
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

У період з 22.07.2024 до 27.07.2024 завідувач відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» Любов СТАРЧЕНКО пройшла навчання у м.Київ з курсу «Система супроводу ветеранів та ветеранок у громадах із застосуванням кейс менеджменту». Загалом 60 представників соціальної сфери з м.Київ, м.Дніпро, м.Кропивницький, Волинської, Запорізької, Миколаївської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Івано-Франківської, Луганської, Херсонської, Львівської, Дніпропетровської областей вивчали інструменти ветеранського кейс менеджменту.

Пропрацювали психологічний блок, основи ведення випадку, розібрали портрети цільових груп та їхні запити, алгоритми роботи із родинами безвісти зниклих, роботу з громадами, законодавство, адвокація, комунікація та інше, що передбачене навчальною програмою тренінгу.

Навчання фахівців проводилося завдяки підтримці Фонду “Партнерство задля стійкості України”, який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.