Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 09 по 16 липня 2024 року

17.07.2024
Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

9 липня о 05:39 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у дворі будинку № 9 по вулиці Миру невідомі кричать та висловлюються нецензурною лайкою. При відпрацюванні даного повідомлення було встановлено, що мешканка однієї з квартир вчинила дрібні хуліганські дії, а саме: з вікна четвертого поверху голосно кричала, несла різні нісенітниці, висловлювалася нецензурною лайкою та на неодноразові зауваження припинити не реагувала. За цим фактом від двох свідків було відібрано письмові пояснення та щодо жінки було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП.


10 липня о 23:14 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що біля магазину "Ківі" лежать два чоловіка в стані сп'яніння на проїзджій частині. Виїздом поліції було виявлено громадянина, який перебував у пьяному вигляді біля будинку № 5 по вулиці  Європейська. Щодо нього було складено постанову про адміністративне правопорушення за ст. 178 ч.1 КУпАП.


11 липня о 02:31 надійшло повідомлення по телефону до районного управління про те, що у дворі будинку № 12 по  проспекту Незалежності невідомі порушують тишу та заважають відпочивати. Поліція виявила чоловіка, що порушував режим тиші, а саме слухав музику та голосно розмовляв. Щодо нього було складено постанову про адміністративне правопорушення за ст 182 ч.1 КУпАП.


13 липня о 22:53 надійшло повідомлення по телефону до районного управління про те, що у будинку № 1 ходить невідомий, можливо, у стані сп'яніння, та стукає в двері. Поліція виявила громадянина в п’яному вигляді з явним ознаками алкогольного сп’яніння. Щодо нього було винесено постанову про адміністративне правопорушення за ст.178 ч.1 КУпАП, з ним проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому будь яких порушень.