Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Моніторинг водопостачання у Вознесенському районі: заходи для покращення якості

11.07.2024
Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Контроль за питним водопостачанням є пріоритетним питанням на території Вознесенського району. З 26 по 27 червня фахівцями Вознесенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області проведено збір інформації щодо процесів забезпечення якісною питною водою населення. Збір інформації проведено відносно об’єктів комунального підприємства «Грааль» Южноукраїнської міської ради.

В ході проведення заходу відібрано зразки води для лабораторних досліджень у населеному пункті смт Костянтинівка Южноукраїнської міської територіальної громади та надано методично-консультативну допомогу шляхом проведення круглого столу за участю керівника підприємства та фахівців по забезпеченню населення громади питною водою. Обговорювалися проблемні питання, такі як дотримання водоохоронного режиму в межах зон санітарної охорони джерел водопостачання, порядок розробки технологічного регламенту для системи питного водопостачання та способи їх вирішення.

Робота по забезпеченню населення питною водою гарантованої якості та співпраця з органами місцевого самоврядування залишається на контролі Держпродспоживслужби.