Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Ти як? Чому важливо не забувати про себе

30.05.2024
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

29 травня Валерія КОПАЙГОРА фахівець із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, що постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» провела тематичний семінар, присвячений турботі про себе,  на базі Южноукраїнського відділу Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості.

Разом з учасниками семінару було піднято теми постійного стресу в умовах сьогодення, того, як він впливає на життя та чому в подібному стані не можна забувати про себе, власний фізичний і психологічний стан. Розглянуто, а також випробувано методики і вправи, що допомагають відволіктися від тривожних думок, обговорено корисні навички боротьби зі стресом і тривожністю.

Основою бесіди був мотив турботи про себе, свій добробут і відпочинок, важливість прийняття власних зусиль та допустимість помилок. І щоб кожен міг долучитися до турботи про себе, всім учасникам надана інформація про вед-сайт Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», де можна ознайомитися з простими, корисними заходами самодопомоги, які під силу виконувати кожному бажаючому: https://howareu.com.