Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про право на послугу з дитячого оздоровлення!

09.05.2024
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Сім’ї з дітьми, які є малозабезпеченими та мають дітей, які належать до таких категорій, як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина із багатодітної сім’ї віком 7-18 років, зможуть отримувати кошти на оздоровлення та відпочинок дітей.

Батьки можуть відправити дитину (дітей) на відпочинок в одному з 19 дитячих оздоровчих закладів вищої категорії, які розташовані в карпатському регіоні України. Ознайомитися детальніше з інформацією про дитячі заклади оздоровлення та відпочинку, у тому числі фото та іншими відомостями, можна за посиланням: https://rstmo.ioc.gov.ua/mop/search.

За цим самим посиланням можна перевірити чи внесені Ви в Перелік отримувачів даної послуги.

Порядок направлення дітей на оздоровлення:

  1. Після того, як перевірили чи є Ви в Переліку отримувачів послуги на оздоровлення, то маєте право відкрити картку е-Оздоровлення в Приват Банку.
  2. Дочекатися зарахування коштів на карту і протягом трьох місяців з дня зарахування використати їх в обраному Вами Закладі.
  3. Потім, потрібно обрати заклад та подати заявку на сайті за попереднім посиланням в розділі «Пошук закладу» та, встановивши позначку навпроти тексту «е-Оздоровлення (для власників спеціальних банківських рахунків)» в обраному Закладі подати заявку у вкладці «Подати заявку»).
  4. В узгоджену з Закладом дату прибути з дитиною та оплатити за відпочинок.
  5. Відкрити карту можна до 25.11.2024, а оплатити за путівку – до 25.12.2024.

Звертаємо Вашу увагу! Для участі в програмі необхідно щоб виконувалися одночасно три умови:

  1. Сім’я отримує допомогу малозабезпеченим сім’ям.
  2. І дитина, віком від 7 до 18 років перебуває на обліку як пільговик і інформація по ній знаходиться в Реєстрі пільговиків з діючою категорією "Дитина з багатодітної сім'ї".
  3. Дитина не оздоровлювалася в дитячому центрі «Артек» в поточному році.

Або:

  1. Сім’я отримує допомогу малозабезпеченим сім’ям.
  2. І дитина, віком від 7 до 18 років перебуває на обліку як дитина з інвалідністю (крім підкатегорії А), (здатна до самообслуговування).
  3. Дитина не оздоровлювалася в дитячому центрі «Артек» в поточному році.

Кошти не можуть бути використані на інші потреби, окрім як на придбання путівки на оздоровлення та відпочинок Вашої дитини!