Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення

09.05.2024
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб, управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради був розроблений та оприлюднений проєкт регуляторного акту – проєкт рішення Южноукраїнської  міської ради «Про втрату чинності рішення Южноукраїнської міської ради від 12.10.2009 №1104 «Про затвердження Концепції розвитку ринків м. Южноукраїнська», який направлено на погодження Державної регуляторної служби України. 

За інформацією Державної регуляторної служби України (лист від 02.05.2024 № 1728/20-24 «Про розгляд проєкту рішення»), відповідно до вимог ст. 1 Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» проєкт рішення Южноукраїнської  міської ради «Про втрату чинності рішення Южноукраїнської міської ради від 12.10.2009 №1104 «Про затвердження Концепції розвитку ринків м. Южноукраїнська» не містить норм регуляторного характеру, а його прийняття не потребує реалізації передбачених цим Законом процедур.

Враховуючи вищевказане, проєкт рішення Южноукраїнської міської ради «Про втрату чинності рішення Южноукраїнської міської ради від 12.10.2009 №1104 «Про затвердження Концепції розвитку ринків м. Южноукраїнська» буде розглядатися Южноукраїнською міською радою як не регуляторний акт, відповідно до процедури, передбаченої Законом України «Про доступ до публічної інформації».