Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Оздоровчо - реабілітаційні послуги ветеранам війни, військовослужбовцям, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

09.04.2024
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На виконання заходів комплексної соціальної програми підтримки ветеранів війни, військовослужбовців, які захищали незалежність,  суверенітет і територіальну цілісність України та членів їх сімей  рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради 07.02.2024 №69 затверджено Порядок надання оздоровчо - реабілітаційних послуг ветеранам війни, військовослужбовцям, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та відшкодування витрат за них надавачам послуг.

Розпорядником коштів бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади за цим напрямком є управління соціального захисту населення  Южноукраїнської  міської ради. 

Відповідно до Порядку оздоровчо - реабілітаційні послуги надаються вищезазначеній категорії  тільки  зареєстрованим на території Южноукраїнської міської територіальної громади у разі отримання травми, поранення, контузії під час виконання військових обов’язків, починаючи з дня повномасштабного вторгнення  російської федерації до України (24.02.2022р) і по теперішній час.

Для отримання оздоровчо – реабілітаційних послуг ветеран війни, військовослужбовець подає до  управління  соціального захисту населення такі документи:

- заяву на отримання оздоровчо – реабілітаційних послуг;

- витяг (довідка) щодо зареєстрованих осіб у житлі;

- копію довідки про обставини травми (поранення, контузії, каліцтва);

- копію направлення від сімейного лікаря (медична карта пацієнта для перебування в ОРК «Іскра»);

- копія документа, що підтверджує статус ветерана війни, військовослужбовця.

Гранична вартість оздоровчо – реабілітаційних послуг не повинна перевищувати 10 000,00 (Десять тисяч) гривень на одну особу. До вартості оздоровчо – реабілітаційних послуг не входить вартість проїзду до закладу та забезпечення харчування.

Довідки за тел. 5-44-66 (сектор у справах ветеранів війни та персоніфікованого обліку)