Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 12 по 18 лютого 2024 року

21.02.2024
Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

12 лютого о 00:10 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 4 по вул. Європейській чоловік заявниці в стані сп’яніння, ображає, простягає руки, вчиняє психологічне насильство. Поліція встановила, що громадянин порушив терміновий заборонний припис в будь-який спосіб контактувати з постраждалою особою та знову вчинив домашнє насильство психологічного характеру. Щодо нього було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч. 1 КУпАП.


13 лютого о 19:14 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 15 по вул. Європейській син вчиняє психологічне та фізичне насильство щодо своєї співмешканки, заявник не надав більше інформації, тому що, судячи зі звуків почалася бійка. В ході проведення перевірки було встановлено, що громадянин 1999 року народження вчинив домашнє насильство психологічного характеру щодо свого батька – висловлювався нецензурною лайкою, погрожував. Щодо сина заявника складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч. 1 КУпАП та винесено терміновий заборонний припис.


13 лютого о 23:36 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 36 по вул. Європейській сусіди дуже гучно слухають музику, чим заважають відпочивати. Поліція встановила, що в одній квартирі дійсно громадянка гучно слухала музику. Щодо неї було складено постанову про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 182 КУпАП, з нею також проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому порушення режиму тиші.


14 лютого о 21:33 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у дворі будинку № 43 по вул. Набережна Енергетиків сусід у нетверезому стані висловлювався нецензурно, раніше кидався в дітей камінням. Поліція встановила, що громадянин вчинив щодо заявниці хуліганські дії у вигляді образ грубою нецензурною лайкою та шарпання за одяг. Щодо нього складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП.


17 лютого о 00:55 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 30 по вул. Європейській сусіди гучно слухають музику, чимось кидаються, поводяться шумно. Поліція винесла постанову про адміністративне правопорушення за ст. 182 КУпАП щодо мешканця квартири, з якої лунала гучна музика, з ним проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому будь яких порушень.