Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Южноукраїнська міська територіальна громада продовжує навчати студентів-медиків

31.01.2024
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

29.01.2024 року відбулося засідання комісії з відбору кандитатів на навчання за кошти  бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади у вищих навчальних закладах на лікарів (далі – Комісія) під головуванням заступниці міського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Марії ДРОЗДОВОЇ.  

Нагадуємо, в Южноукраїнській міській територіальній громаді діє міська комплексна програма «Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді» на 2021-2025 рр., яка активно підтримується депутатами Южноукраїнської міської територіальної громади та владою громади  та фінансується за рахунок місцевого бюджету  Южноукраїнської міської територіальної громади. Саме в рамках вищезазначеної програми майбутні лікарі (ки),  будуть навчатися за рахунок коштів громади у вищих навчальних медичних закладах, а в подальшому будуть надавати свої послуги на посадах в НКП ЮУМЦПМСД або ж в КНП ЮМБЛ, вже на вибір студента після закінчення навчання. Виконувачка обов’язків начальника управління охорони здоров’я ЮМР Яна ТИМЧЕНКО доповіла присутнім членам комісії інформацію по кожному з п’ятьох студентів, що продовжують навчання за кошти громади, безпосередньо про успішність у навчанні (середній бал), суму до сплати, тощо.  

Наразі, залишаються діючими 5 договорів, за якими студенти (мешканці нашої громади) навчаються за кошти  громади у вищих  навчальних закладах на лікарів . Кандидатури всіх студентів-медиків були підтримано одноголосно, усіма членами комісії.