Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підготовка до зустрічі першачків - триває

23.01.2024
Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З метою вирішення питання щодо відкриття на базі ліцею №5 з 01.09 24 початкової школи, у кінці грудня 2023 року організовано зустріч з представниками влади: секретарем міської ради Денисом Кравченком, заступником міського голови  Марією Дроздовою, начальником управління освіти  Юрієм Сінчуком.

Після огляду кабінетів 101 та 102, у яких з 01 вересня 2024 року навчатимуться учні 1-А та 1-Б класів, прийнято рішення  щодо заміни освітлення, віконних блоків  та проведення косметичного ремонту.  Крім цього, директор закладу вказала на потребу в  придбанні  для цих кабінетів  двох великих (55") плазмових телевізорів, які мають слугувати в новому освітньому середовищі моніторами.

Через певний час знову завітали ті ж самі гості та депутат міської ради Жанна Кривицька, які винайшли можливість, співпрацюючи з депутатами та благодійним фондом « БО БФ «Миколаїв Нескорений», придбати два телевізори. Саме на цій зустрічі  з актами прийому передачі було подаровано телевізори «KIVI 554730 QB» для найменших здобувачів освіти .

Уважаємо символічним, що дану справу на благо дітей здійснено саме в День національної Єдності, і висловлюємо щиру вдячність від усього учнівського, педагогічного колективу та батьківської громадськості.