Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 19 по 25 грудня

26.12.2023
Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

19 грудня о 02:11 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в одній з квартир будинку № 18 по пр. Незалежності знайомий сина відмовляється покидати квартиру, заважає відпочивати. Поліція виявила у вказаній квартирі громадянина у п’яному вигляді, що ображав людську гідність та громадську мораль. Щодо нього було складено постанову про адміністративне правопорушення за ст. 178 ч. 2 КУпАП, з ним проведено профілактичну бесіду.


19 грудня о 23:21 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 9 по вул. Миру сусіди гучно себе поводять та заважають відпочивати. Поліція виявила в одній з кімнат гуртожитку громадянку, яка слухала телевізор, чим порушувала тишу та спокій громадян. Щодо неї було складено постанову про адміністративне правопорушення за ст. 182 ч. 1 КУпАП.


21 грудня о 05:34 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 3 по вул. Енергобудівників сусід у стані сп’яніння хуліганить, кидається битися. Поліція встановила, що громадянин, перебуваючи за місцем свого мешкання у п’яному вигляді вчинив щодо своєї сусідки хуліганські дії – затівав бійку, висловлювався нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою, розкидав речі по квартирі. Щодо громадянина було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП, з ним проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому будь-яких порушень.


21 грудня о 16:47 надійшла заява до районного управління про шахрайство. Невідома особа під приводом надання житла в оренду в період часу з 12:56 по 17:13 15.12.2023 року заволоділа грошовими коштами в загальній сумі 7336,50 грн, які були перераховані з банківської картки «ПриватБанку».


23 грудня о 23:32 надійшло повідомлення зі служби 102 про домашнє насильство. Поліція встановила, що громадянин, перебуваючи в п’яному вигляді, вчинив щодо своєї дружини домашнє насильство психологічного характеру в присутності неповнолітніх дітей. Щодо громадянина було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 КУпАП та винесено тимчасовий заборонний припис. З ним також проведено профілактичну бесіду про недопущення вчинення домашнього насильства в подальшому.


24 грудня о 20:03 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в першому під’їзді будинку № 11 по вул. Миру вусатий чоловік 60-ти років у стані алкогольного сп’яніння бігає з ножем, кидається на людей, погрожує всім фізичною розправою, а також поламав дерев’яні двері на балкон, чим вчинив дрібне хуліганство. Поліція склала щодо громадянина протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП.