Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Депутати перерозподілили кошти на нагальні потреби

02.11.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

1 листопада у виконавчому комітеті відбулося засідання депутатської комісії Южноукраїнської міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. В ньому взяли участь члени депутатської комісії: Олександр Миронюк, Лідія Паламарчук, Анжела Савастру, Ольга Андрєєва, Валентина Єрьоменко, працівники виконавчого комітету й комунальних підприємств міста.

Під час засідання депутати погодили зняття з резерву та внутрішній перерозподіл бюджетних призначень.

Так, 3 млн. 355 тис. 500 грн. вирішено направити в межах дії програми щодо організації мобілізаційної підготовки та територіальної оборони на надання субвенції військовій частині на придбання двох автомобілів типу PICK UP (за умови підтвердження військовою частиною вартості придбання).

2 млн. 500 тис. грн. перерозподілені на надання субвенції іншій військовій частині на придбання FPV дронів-камікадзе.

1 млн. грн. спрямований на придбання спеціалізованого транспортного засобу на базі Renault DUSTER для Управління Служби Безпеки України в Миколаївській області (за умови підтвердження Управлінням вартості придбання).

2 млн. 500 тис. грн. виділено на забезпечення виплати заробітної плати працівникам КНП «ЮМБЛ».

230 тис. 545 грн. направлено на капітальний ремонт системи теплопостачання будівлі ЦНАП, в тому числі на розробку і експертизу проектно-кошторисної документації.

406 тис. грн. перерозподілено на утримання дитячої школи мистецтв та централізованої бухгалтерії УМСК на оплату праці працівників.

810 тис. грн. вирішено перерозподілити в межах дії комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» в частині пільгового проїзду автомобільним транспортом окремих категорій громадян на міських, приміських та спеціальних маршрутах у зв’язку із збільшенням кількості пільговиків.

За зверненням ще одної військової частини, депутати погодили зміну майна, яке планувала закупити ця частина на раніше виділену суму 12 млн. 983 тис. грн.: ці кошти будуть спрямовані на придбання DAEWOO Maximus, Mitsubishi L200 Intense, 3 одиниці T6.1 Kombi CITY (за умови підтвердження військовою частиною вартості придбання).

27 тисяч 471 грн. направлено на придбання та встановлення 8 дорожніх знаків на території громади.

30 тис. грн. виділено на придбання генератора потужністю 5,5 кВт (головний розпорядник бюджетних коштів – управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами).

Також депутати перерозподілили 597 тис. 500 грн. на забезпечення фінансування Пунктів незламності у період довготривалого відключення електроенергії в нашій територіальній громаді.

Більш детальна інформація про погодження перерозподілу коштів представлена у протоколі депутатської комісії Южноукраїнської міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва на офіційному сайті міста: http://surl.li/mtipq