Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про Пункти Незламності Южноукраїнської громади

06.10.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Южноукраїнська міська територіальна громада активно готується до періоду холодів, адже цинічність ворога не має меж, а отже треба буди готовими до всього. 

На випадок тривалої відсутності світла у нашій громаді функціонуватимуть Пункти Незламності. Загалом налічується 6 основних таких місць, які розташовані по місту та старостинських округах громади. 

Загалом це місця в які кожен зможе прийти у разі блекауту. Усі Пункти Незламності оснащені генераторами, освітленням, інтернетом, мобільним зв’язком, живленням для гаджетів, чайниками, термопабами, необхідним одноразовим посудом, місцями для відпочинку, аптечками, засобами гігієни з урахуванням різних вікових груп, продуктами харчування та питаною і технічною водою, навіть одягом, теплими пледами та рушниками.

Тож при необхідності кожен житель громади зможе підзарядити мобільний телефон, павер-банк, ліхтарик, скористатися інтернетом і за бажанням випити гарячого чаю.

При організації Пунтів Незламності не забули й про потреби маленьких жителів громади: у кожному з них створили куточки матері та дитини, де можна погодувати та перепеленати немовля, розставлено іграшки та настільні ігри.

Кожен Пункт Незламності у нашій громаді, при необхідності зможе приймати від 30 до 60 людей, без ліміту часу перебування. І, звісно, тут здійснюється контроль за дотриманням правил пожежної безпеки та санітарно-гігієнічних норм, створено необхідний запас паливно-мастильних та витратних матеріалів для забезпечення безперебійної роботи таких місць.

Крім того, мобільні та стаціонарні Пункти Незламності розміщені при відділені поліції та ДСНС нашого міста.

Варто відзначити, що у разі можливого блекауту будуть розгорнуті додаткові Пункти Незламності у вигляді палаток, облаштування яких передбачено матеріальним резервом громади.

З міркувань безпеки адреси Пунктів незламності не називаємо, а інформацію щодо розташування Пунктів незламності можна дізнатися, зателефонувавши на гарячу лінію Южноукраїнської міської ради або на офіційному сайті Южноукраїнської міської ради.