Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Службі комунального господарства – 25!

03.09.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Другого вересня комунальне підприємство «Служба комунального господарства» відзначало свій 25-річнеий ювілей.

З нагоди цієї почесної дати 1 вересня відбулися урочисті заходи, на які зібрався весь колектив комунального господарства: ті, хто зранку й до вечора працює над охайністю та красою громади, дбає про чистоту та порядок.

Цього дня, працівники КП СКГ приймали вітання від секретаря міської ради Олександра Акуленка та заступниці міського голови Марії Дроздової, старости Іванівського старостинського округу Ігора Латія, депутатів міської ради: Антоніни Мартинко та Олександра Миронюка, колег інших комунальних підприємств громади, представників Миколаївської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства.

Ряд працівників за значний особистий внесок у забезпеченні ефективної діяльності підприємства, сумлінне виконання обов’язків нагородили Подяками міського голови, Подяками Іванівського старостинського округу.

Цінні подарунки від директора Лідії Паламарчук отримали ті працівники які працюють від трьох до двадцяти двох років в КП СКГ.

Сама директорка КП СКГ Лідія Паламарчук щиро подякувала і керівництву громади, і керівникам інших комунальних підприємств, депутатам за увагу, розуміння і тісну співпрацю. А всьому колективу висловила слова глибокої поваги за їх щоденну кропітку працю.

Чудовий настрій цього дня дарували ювілярам працівники управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.