Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У всіх навчальних закладах нашої громади пролунав Перший дзвоник

01.09.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У всіх навчальних закладах нашої громади пролунав Перший дзвоник і відчинив двері у країну знань для маленьких та юних жителів нашої громади.

Цього року загальна кількість учнів в ліцеях та гімназіях МТГ склала – 4250 осіб,  з них – 401 першокласник та близько 210 – випускників.

Заходи в навчальних закладах стали справжнім святом для дітей, дорослих та педагогів. Всі з нетерпінням чекали коли на шкільних подвір’ях буде чутно дитячій гомін.

У кожному Южноукраїнському ліцеї, Іванівській та Костянтинівській гімназіях з трепетом віднеслися до проведення святкової лінійки, з привітаннями та виступами самих учнів.

Учнів Костянтинівської гімназії вітала депутат Миколаївської обласної ради Людмила Самчинська.

Дітей вітали директори закладів, керівництво та депутати Южноукраїнської міської ради.

У Южноукраїнський ліцей №3 завітав секретар міської ради Олександр Акуленко.

Він згадав як водночас клопітно та трепетно батьки збирали своїх чад до школи, з якою любов’ю проводжали їх до навчальних закладів, з надією на їх успіхи у навчанні.

- У цей день хочеться побажати школярам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваюся, що ви, мої юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями.

Педагогам щиро бажаю терпіння і незгасного творчого вогника!

Нехай цей навчальний рік, відрізняється від попереднього стабільністю, а ми всі відчуємо довгоочікуваний душевний спокій від настання мирного сьогодення, - сказав Олександр Анатолійович.

Після того, як на святковій лінійці ліцеїв та гімназій пролунав останній дзвоник – всі школярі пішли на свій перший у цьому навчальному році урок.