Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Працівники Південноукраїнської АЕС здобули золото в крос-триатлоні «Energy Sprint Triathlon»

14.08.2023
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

Працівники Південноукраїнської АЕС стали золотими призерами в крос-триатлоні «Energy Sprint Triathlon» у своїх вікових категоріях в індивідуальному заліку та здобули бронзу в складі збірної команди з Дирекцією ДП «НАЕК «Енергоатом». Змагання відбулись 12 серпня на базі Рівненської АЕС.

Учасниками цьогорічної потужної події, яку традиційно проводить РАЕС, стали 132 спортсмени з різних куточків України. Південноукраїнську атомну електростанцію представляли начальник дільниці цеху теплової автоматики та вимірювань Микола Сучок та інженер відділу охорони здоров’я Альона Кислиця.

Крос-триатлон включає три етапи: плавання на дистанції 750 метрів, велоперегони – 20 кілометрів, трейловий біг (бездоріжжям, у межах різноманітних ландшафтів) – 5 кілометрів. Представники ПАЕС достойно пройшли кожен з них і в підсумку здобули перемогу. В особистому заліку Микола Сучок і Альона Кислиця стали золотими призерами у своїх вікових категоріях.

Ще одну медаль - бронзову - спортсмени здобули в командному заліку в складі збірної разом з представниками Дирекції ДП «НАЕК «Енергоатом».

Цьогоріч організатори провели захід з благодійною метою, аби зібрати кошти на придбання обладнання, необхідного військовим.