Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відпочинок у Польщі

21.07.2023
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

15.07.2023 група дітей пільгової категорії нашої громади  відправились на відпочинок до побратима  міста Южноукраїнська на запрошення мерії міста м.Белхатув  (Польща) з культурною та туристичною програмою.

За цей час діти відвідали Белхатівський міський центр культури. В центрі викладачі роздали дітям матеріали та фарби, а також детально розповіли та дали зразки для   малювання мандал  (Мандала це  духовний ритуальний символ в азійських культурах, форма мандали — зовнішнє коло з вписаним у нього квадратом, куди поміщено внутрішнє коло (часто сегментоване), або ж представлене у формі лотосу. Зовнішнє коло виявляє Всесвіт, внутрішнє — вимір божеств).

                    

 Дітям дуже сподобалося малювати, на згадку про подорож у дітей лишилися прекрасні малюнки. Дітей частували смачними  гамбургами.

Їздили вони також  до Белхатівської ТЕС, де їм продемонстрували фільм про станцію. Провели екскурсію по станції та розповіли принцип її роботи. В кінці дітям подарували ручки та браслети, пригостили солодощами та соком.

У дітей 4-разове харчування, іноді по вечорах вечеря з барбекю. Навколо садиби, в якій проживають діти прекрасна природа і озеро в якому діти купаються щодня.

Про подальший цікавий відпочинок наших дітей пільгової категорії ми будемо вас інформувати.