Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Арбузинська виправна колонія відзначила професійне свято

21.04.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Напередодні 25-тої річницю утворення Державної кримінально-виконавчої служби у Державній установі «Арбузинська виправна колонія (№ 83)» відбулися урочисті заходи .

Привітати працівників колонії завітала заступниця Южноукраїнського міського голови Марія Дроздова. Вона висловила глибоку повагу і слова вдячності службовцям ВП за відданість службовій присязі. Вона наголосила на важливості завдань, які щоденно виконують працівники, підкреслила їхні здобутки.

Заступник начальника установи з інтендантського та комунально-побутового забезпечення, підполковник внутрішньої служби Вячеслав Крикун розповів про історію закладу та його розвиток, подякувавши за підтримку міській владі, яка постійно надається з моменту утворення Южноукраїнської міської територіальної громади.

З нагоди 25-річча Державної кримінально-виконавчої служби ряд працівників нагородили Грамотами Вознесенської районної адміністрації, керівництва Вознесенського районного управління поліції та Подяками Южноукраїнського міського голови та начальника державної установи «Арбузинська виправна колонія (№83)».