Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 21 по 25 березня

29.03.2023
Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

21.03.2023 о 18:05 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що невідома особа під приводом придбання товару через сайт "OLX" шляхом шахрайства заволоділа грошовими коштами заявниці в сумі 13000 грн. шляхом перерахування з банківської картки заявниці банку "ПриватБанк" на невідомий банківський рахунок, попередньо написавши повідомлення в соціальній мережі "Вайбер", що нібито за товар перерахувала кошти за посиланням OLX, де після чого заявниця ввела всі свої банківські дані картки. Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч. 3 ст. 190 ККУ.


24.03.2023 о 16:51 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у дворі будинку по пр. Незалежності, 22 зіткнулися два авто. При відпрацюванні даного повідомлення було встановлено, що водій автомобіля Infiniti під час руху заднім ходом, не врахував безпечного інтервалу, в результаті чого допустив зіткнення з автомобілем марки Suzuki, який був припаркований неподалік першого під’їзду, в наслідок зіткнення транспортні засоби отримали механічні пошкодження, та відносно водія автомобіля Infiniti було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.124 КУпАП


25.03.2023 о 18:47 надійшло повідомлення по телефону до РУ про те, що в магазині "Бруклін" на пл. Свободи в смт Костянтинівка грубо порушує громадський порядок невідомий чоловік. Проведеною перевіркою встановлено, що правопорушник, перебуваючи в приміщенні магазину вчиняв хуліганські дії. По даному факту прийнято заяву, опитано учасників події. Відносно правопорушника, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.173 КУпАП.