Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Координаційна комісія з питань розвитку підприємництва

08.03.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шостого березня у великій залі засідань відбулося засідання координаційної комісії з питань розвитку підприємництва при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради під головуванням Олександра АКУЛЕНКА.

На початку зустрічі Олександр Анатолійович подякував підприємцям за активну співпрацю з початку повномасштабної війни і по теперішній час, адже підприємці допомагали у різносторонніх справах, проявивши себе справжніми патріотами.

Під час засідання розглянуто Програму розвитку малого і середнього підприємництва на 2023-2025 роки, порядок надання мікрогрантів на створення або розвитку власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2023 №738 та проблемні питання від суб’єктів підприємницької діяльності. 

Крім того, начальником Южноукраїнського відділу Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості Ольгою РЕТЮНСЬКИХ було вручено сертифікат фізичній особі – підприємцю ЛАГНО Віолеті Валеріївні– переможниці грантової урядової програми «єРобота» по Миколаївській області на розвиток власного бізнесу «Підвищення ефективності надання послугу сфері землевпорядкування» для створення нових робочих місць.