Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Його величність – футбол

07.03.2023
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

5 березня 2023 року в ігровій залі спорткомплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС відбулися ігри 5-го та 6-го туру чемпіонату Миколаївської області з футзалу серед юнаків 2009-2010 р.н. та юнаків 2011-2012 р.н.

Участь у змаганнях, які проходять під керівництвом Миколаївської обласної асоціації футзалу, приймають 18 дитячих команд!!!

Попри юний вік спортсменів, головними атрибутами чемпіонату, який стартував ще на початку лютого 2023 року, стали справжні чоловічі баталії та неймовірно бурхливі емоції на ігровому майданчику і, водночас, дружня та тепла атмосфера поза його межами! Координація та спритність, вміння швидко реагувати та приймати виважені рішення, робота в команді та тактичне мислення гравців – усе це викликає справжнє захоплення та повагу до майстерності учасників змагань!

Місто Южноукраїнськ на чемпіонаті Миколаївської області серед юнаків з футзалу сезону 2023 року представлено двома командами СК «Олімп» ВП ПАЕС у двох вікових категоріях під керівництвом тренера-викладача Яроховича Сергія Павловича.

Результатами участі «олімповців» у 5-му та 6-му турі чемпіонату стали 4 яскраві перемоги!!!

Команда СК «Олімп» 2011-2012 р.н. перемогла з рахунком 4:1 у матчі з гравцями ДЮФК «Сокіл» (м. Вознесенськ) та 2:1 у грі з командою ФК «Торпедо» (м. Первомайськ).

Більш дорослі товариші по команді – гравці СК «Олімп» 2009-2010 р.н. – отримали дві перемоги у двох матчах над командою однолітків МДЮСШ Новий Буг з рахунком 5:2 та 4:3.

Чемпіонат Миколаївської області серед юнаків продовжується, а турнірна таблиця змагань на даний час виглядає наступним чином:

Склад команд СК «Олімп» – учасників чемпіонату Миколаївської області з футзалу:

команда 2011-2012 р.н.: Фоміцький Олексій (капітан команди), Іртищев Дмитро, Стародуб Олександр, Неграй Олександр, Заєць Олексій, Лемех Роман, Попов Данило, Алтухов Артем, Макуха Арсеній, Одольчук Ярослав, Хоршев Антон, Пасічник Роман, Гранковський Микита, Фільварченко Роман

команда 2009-2010 р.н.: Назаров Максим (капітан команди), Шарата Владислав, Ненько Георгій, Афонькін Артем, Колесник Дмитро, Воробйов Владислав, Левченко Олександр, Сисоєв Єгор, Матевощук Богдан, Мазур Іван, Смірнов Максим

Дякуємо нашим гравцям та тренеру Яроховичу Сергію Павловичу

за красиву і захоплюючу гру, щиро бажаємо нових яскравих перемог і нехай кожен забитий гол буде на вашу користь!

Хлопці, МИ пишаємося ВАМИ!