Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся турнір з футзалу серед юнаків

09.02.2023
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

4 лютого 2023 року в місті Первомайську Миколаївської області відбувся турнір з футзалу серед юнаків 2009-2011 років народження. Прийняти участь у змаганнях під символічною назвою «Підтримуємо Україну та ЗСУ спортом» були запрошені 6 дитячих команд, серед яких була також і южноукраїнська команда вихованців спорткомплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС під керівництвом тренера-викладача Яроховича Сергія Павловича.

За регламентом змагань команди були поділені на 2 групи з метою виявлення переможця в групах по коловій системі для виходу в фінал.  Спортивний жереб звів у групу «А» майже однакові за силою команди: СК «Олімп» (м. Южноукраїнськ) та дві первомайські команди «Дербі» та «Вікторі».

Доля путівки до фіналу турніру вирішувалася в останній грі нашої групи. Маючи по одній перемозі у своєму активі, і южноукраїнці, і гравці «Дербі» відчайдушно змагалися за кожен сантиметр ігрового поля. І все ж таки, перемогу у цьому дербі отримала первомайська команда з однойменною назвою, яка згодом стала переможцем турніру.

В матчі за бронзові нагороди турніру южноукраїнські хлопці зустрілися з гравцями команди «Торпедо» (м. Первомайськ), який виграли з рахунком 11:5. Тож вітаємо наших спортсменів з двома яскравими перемогами та заслуженим 3 місцем змагань !!!

   

На фото зліва направо верхній ряд: Єкушенко Олександр, Афонькін Артем, Сисоєв Єгор, Левченко Олександр, тренер-викладач Ярохович Сергій Павлович; нижній ряд зліва направо: Фоміцький Олексій, Ненько Георгій, Воробйов Владислав

Всі команди-учасниці турніру отримали солодощі, спортивні м’ячі та подарунки у вигляді клавіатур до комп’ютерів. Приємно, що представника команди СК «Олімп» – Назарова Максима – було визнано одним з найкращих гравців змагань!

Величезна подяка організаторам дитячого турніру «Підтримуємо Україну та ЗСУ спортом» та всім, хто допоміг організувати цей спортивний захід задля продовження життя, розвитку спорту та майбутнього нації!