Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 17 по 23 січня

24.01.2023
Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

17 січня о 16:57 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що біля сьомого під’їзду по проспекту Незалежності, 1 автомобіль Mitsubishi порушує правила паркування. Поліція, що прибула за вказаною адресою, встановила, що дійсно біля під’їзду автомобіль Mitsubishi поставлений на тротуарі так, що для пішоходів залишилося менше двох метрів, чим порушено п. 15.10 ПДР України. На власника автомобіля було складено постанову про адміністративне правопорушення за ст. 122 ч. 1 КУпАП.

19 січня о 12:22 надійшло повідомлення до районного управління про те, що біля військкомату невідомий чоловік розмахує предметом, схожим на пістолет. Поліція, що прибула на місце події, встановила, що громадянин біля військкомату стріляв з пістолета Флобера, який продається у вільному доступі. Пістолет було вилучено, щодо стрілка складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП, з ним проведено профілактичну бесіду.

19 січня о 15:03 надійшло повідомлення зі служби 102 про спричинення тілесних ушкоджень. Поліція встановила, що громадянин 1987 року народження у будинку № 12 по вулиці Миру у нетверезому стані вчиняв домашнє насильство психологічного та фізичного характеру відносно колишньої співмешканки, виражався брутальною лайкою, погрожував фізичною розправою. Щодо цього чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.173-2 ч.1. КУпАП, з ним проведено профілактичну бесіду.

21 січня об 11:59 по телефону районному управлінню заявниця 1993 року народження повідомила про конфлікт зі своїм чоловіком. Поліція прибула за адресою вул. Миру, 9 та встановила, що чоловік 1983 року народження, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив відносно заявниці домашнє насильство в сім’ї, а саме висловлювався на її адресу нецензурною лайкою, хапав за руки, намагався затіяти бійку, забирав їхню двох місячну дитину, на зауваження не реагував. Наряд поліції взяв письмове пояснення та заяву від жінки. Притягнути до відповідальності чоловіка не вдалося через те, що він втік, почувши, що дружина викликає поліцію. При встановленні місця знаходження порушника його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 ч.1 КУпАП.

21 січня о 20:29 до служби 102 звернулася неповнолітня мешканка Южноукраїнська із заявою про те, що за адресою вул. Миру, 2 співмешканець матері у нетверезому стані вибиває двері до квартири. Поліція, що прибула за вказаною адресою, встановила, що чоловік 1980 року народження, перебуваючи в п’яному вигляді, вчиняв відносно двох дорослих жінок домашнє насильство в сім’ї, а саме висловлювався на їхню адресу нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою, намагався затіяти бійку, вибивав вхідні двері до квартири, на зауваження припинити не реагував, але, почувши про виклик поліції, втік. Нарядом поліції було зібрано всі необхідні матеріали. Порушника буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 ч.1 КУпАП при встановленні його місця знаходження.

22 січня о 21:53 надійшло повідомлення зі служби 102 про заяву мешканки будинку № 13 по проспекту Незалежності. Жінка повідомила, що з її картки ПриватБанку 20 січня було знято 8000 грн, а 22 січня також було знято 4300 грн. з картки ПриватБанку ОСББ при невідомих обставинах. Зібрано усі необхідні матеріали по цьому факту.