Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Наші Янголи в білих халатах

23.01.2023
Комунальне некомерційне підприємство "Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня"

 Наступний герой нашої рубрики «Янголи в білих халатах» - лікар-анестезіолог та виконуючий обов’язки медичного директора – Березовий Максим Юрійович.

Народився молодий спеціаліст в мальовничому містечку Львів. Ще в 15-річному віці  твердо вирішив стати лікарем, коли вперше власноруч виконав нескладні медичні маніпуляції та відчув, що це приносить користь людям. Навчався у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького  за спеціальністю лікувальна справа. Інтернатуру проходив на базах  ЛНМУ ім. Данила Галицького та КНП «ЮМБЛ» та  отримав спеціалізацію за фахом анестезіологія.

В нашій лікарні Максим Юрійович працює 2 роки і вже зарекомендував себе, як висококваліфікованого спеціаліста в своїй професійній діяльності та наразі виконує обов’язки медичного директора.

«Напрямок моєї щоденної роботи, як лікаря-анестезіолога - це реанімація, анестезіологія, підготовка хворих до оперативного втручання та післяопераційний період, догляд за важкими пацієнтами, які мають важкі хронічні хвороби.

За весь період роботи в реанімації було багато цікавих та рідкісних клінічних випадків. Особливо запам’ятався  перший пацієнт в особистій практиці. Чоловіка з важким гострим порушенням мозкового кровообігу вдалося врятувати, незважаючи на мінімальні шанси. Але найбільший слід в пам’яті залишають радісні обличчя врятованих та пролікованих пацієнтів та їх родичів. Саме це відчуття зберігає ентузіазм і натхнення та спонукає мене, як лікаря на нові звершення.

Важливо завжди пам'ятати, що саме відділення реанімації та анестезіології - остання надія для багатьох пацієнтів у важкому або невідкладному стані. Тому, основним своїм обов’язком вважаю вміти використовувати кожну можливість поборотись за життя та здоров’я пацієнта.»

Адмінастрація КНП «ЮМБЛ» хоче побажати Максиму Юрійовичу успішно втілювати в реальність всі ідеї та мрії, набувати безцінного професійного досвіду в своїй діяльності та бути лідером і взірцем  для всього колективу лікарні.