Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Тільки ми можемо захистити свою країну!

23.01.2023
Перший відділ Вознесенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Одинадцять місяців поспіль Україна бореться за свої кордони і завдяки сміливості та силі духу наших захисників ми впевнено крокуємо до перемоги, незважаючи на надії  рашистської влади на нашу поразку.

Та кожен українець, який нині сидить у теплому будинку, гуляє тихими вулицями, п’є запашну каву має розуміти, як тяжко тим, хто зараз там, на передовій. Наші захисники виснажені, у деяких за весь період війни не було ротації. Їм потрібна допомога.

Зараз, як ніколи, треба згуртуватися та дати гідну відсіч тим, хто підло зазіхнув на наші землі. Кожна військова частина чекає на підкріплення, потрібні люди, потрібні захисники.

У нас з вами є шанс не тільки захистити Батьківщину, але й помститися за життя побратимів, серед яких і полеглі жителі Южноукраїнської міської територіальної громади, продовжити їх справу, шлях до перемоги.

Сьогодні, як ніколи варто усвідомити, яку роль у цій війні обере кожен з нас: героїчно захищати країну чи тихо ховатися під теплою ковдрою. Та по закінченню війни доведеться дивитися один-одному у вічі.

Всіх, хто вважає себе патріотом країни, кому не байдуже на майбутнє нашої Батьківщини, хто щиро вірить у нашу перемогу просимо звернутися до військового комісаріату. Кожен з нас може стати частиною історії, героєм або героїнею, які з гордістю зможуть сказати: «Я виборював перемогу для України!».

Ми близько як ніколи! Ми маємо бути сильними! Ми потрібні Україні!

Всім охочим стати до лав Збройних сил України, звертатися до Першого відділу Вознесенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою:

м. Южноукраїнськ, вул. Паркова, 5 або за телефонами:

(05136) 5-82-94,

(05136) 5-85-50,

067-725-33-25.