Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Приведення до належного стану алеї слави полеглих героїв

11.01.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Полеглі Захисники України – це втрата кожного, у кого болить за свою країну… Южноукраїнська громада понесла вже немало втрат серед сильних, молодих чоловіків. Всі вони чиїсь сини, часто чоловіки і батьки, брати, друзі. І завдання міської ради подбати про належні шанобливі умови поховання та достойний догляд за могилами Героїв.

Так, 10 січня за ініціативою секретаря Южноукраїнської міської ради Олександра Акуленка було зібрано робочу групу для складення відповідного плану по благоустрою та приведенню до належного стану алеї слави на  Южноукраїнському міському кладовищі.

- Я хочу щоб разом з вами ми вирішили як візуалізувати алею слави на міському кладовищі, але місце, де поховані ті, хто віддали життя за Україну, за місто наше, має виглядати достойно, щоб нам не було соромно, - наголосив Олександр Анатолійович

Робочою групою було надано ряд пропозицій щодо наведення благоустрою та підготовки програми для виділення коштів на цю ініціативу.

Говорили про встановлення тротуарних доріжок біля могил Героїв, звісно прапорів, які будуть замінюватись що три місяці, розглядали варіант встановлення кожному полеглому на війні южноукраїнцю – пам’ятний знак, озеленення алеї зеленими насадженнями тощо.

Олександр Акуленко наголосив, що роботи по благоустрою кладовища треба розпочати вже у квітні.

Кожному з членів групи були надані завдання для подальшого вивчення і вже наступного тижня буде створено більш точний план дій.