Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Нарада з керівниками комунальних служб

11.01.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

10 січня перший заступник міського голови Олексій Майборода провів нараду з керівниками комунальних підприємств, старостами Костянтинівського та Іванівського старостинських округів, начальниками управлінь міської ради, інспекторами з благоустрою, представниками медичних закладів.

Під час наради керівники відзвітували  про виконання  робіт з благоустрою, поточних ремонтів та обговорили проєкти, що готуються до виконання. Було озвучено проблемні питання, які потребують подальшого вирішення.

Зокрема, Олег Травкін, старший інспектор інспекції з благоустрою Южноукраїнської ТГ розповів про відпрацювання скарг, щодо порушення правил благоустрою. Йдеться про відсутність дозволу на винесення зовнішньої реклами та неналежний стан конструкції, що може призвести до поранення а також на недотримання правил благоустрою біля одного з магазинів міста. Крім того інспекцією на поточний місяць заплановано перевірку стану благоустрою всіх гаражних кооперативів громади, так як перевірки минулого року виявили і ліквідували несанкціоновані сміттєзвалища біля двох гаражних кооперативів.

В. О. директора КП «Служба комунального господарства» доповіла про посипку доріг в період ожеледиці – 9 січня. «Завдяки оперативній роботі нашого підприємства, - зазначила вона, - поліцейськими за добу не зафіксовано жодного ДТП, спричиненого погіршенням погодних умов.

Також цього дня говорили про: технічний стан техніки, готовність зовнішнього освітлення до перебоїв електроенергії,  прибиранню території громади, утриманню вулично-дорожньої мережі.

За підсумками обговорення було намічено конкретні шляхи щодо подальшої ефективності роботи об’єктів комунальної власності.