Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено прибирання схилів біля гаражних кооперативів міста Южноукраїнська

27.12.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 21.12.2022 проведені роботи з прибирання масштабного місця накопичення побутового сміття, розташованого на схилах до ріки Південний Буг на прилеглій території до гаражного кооперативу «Каскад» у місті Южноукраїнську.

Під час робіт з прибирання вищезазначеної локації було вивезено 144 м3 сміття на загальну суму 225,0 тис. грн.

Довгий час дане місце накопичення твердих побутових відходів залишалося проблемним через ускладнений доступ до місць прибирання. Після проведення комісійних обстежень, визначення обсягу та морфологічного складу відходів, встановлення на облік, - відділом екології, охорони навколишнього природного середовища та земельних відносин під керівництвом заступника міського голови Сергія Горностая велись підготовчі роботи до вивезення сміття.

За результатами підготовлених матеріалів виконавцем робіт було визначено комунальне підприємство «Житлово-комунальне господарство», яким і був проведений комплекс із прибирання та вивезення визначеного обсягу сміття до полігону міста Южноукраїнська.

В подальшому, за наявності фінансування робіт з вивезення відходів, буде заплановане прибирання решти територій, прилеглих до гаражних кооперативів.

Вчергове закликаємо дбати про чистоту нашої громади

 та схилів ріки Південний Буг!


До прибирання

Після прибирання


Після прибирання

Після прибирання


До прибирання

Після прибирання


До прибирання

Після прибирання