Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підписано Меморандумом між Чорноморським національним університетом імені Петра Могили та Южноукраїнською міською територіальною громадою

20.12.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

16 грудня відбулося засідання у форматі круглого столу між керівництвом міста та керівництвом Чорноморського національного університету імені Петра Могили. У засіданні взяв участь Народний депутат України Артем Чорноморов. 

Артем Олегович підтримав ідею створення нового навчального закладу в Южноукраїнській міській територіальній громаді та запропонував звернути увагу на необхідність підготовки кадрів робітничих затребуваних спеціальностей та пообіцяв всебічну підтримку у розвитку Південноукраїнського державного коледжу ЧНУ імені Петра Могили у місті Южноукраїнську.

Під час засідання обговорено співпрацю між Южноукраїнською міською радою та Чорноморським національним університетом імені Петра Могили щодо організації відкриття Південноукраїнського державного коледжу ЧНУ імені Петра Могили у місті Южноукраїнську.

Секретар Южноукраїнської міської ради Олександр Акуленко акцентував увагу, що відкриття нового навчального закладу дасть змогу створенню нових робочих місць, залучення молоді до нашої громади та запевнив про всебічну підтримку від керівництва громади у відкритті та розвитку коледжу. 

Ректор ЧНУ імені Петра Могили Леонід Клименко презентував свій навчальний заклад та розповів про спеціальності, за якими навчають майбутніх випускників.

За підсумками зустрічі секретар Южноукраїнської міської ради Олександр Акуленко та Ректор Чорноморського національного університету імені Петра Могили Леонід Клименко підписали Меморандумом про співпрацю та обговорити стратегію розвитку нового навчального закладу.

Тож, сподіваємося в наступному році новий навчальний заклад нашої громади відкриє свої двері першим абітурієнтам.