Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

З теплом у серці

19.12.2022
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Коли береш – наповнюєш руку,
коли даєш – наповнюєш серце!

 

З 28.11.2022 по 14.12.2022 року у закладах освіти міста проходила благодійна акція «З теплом у серці». Акція проводилася з метою привітання воїнів з Днем  Святого Миколая і новорічними святами, підняття духу, підтримки наших героїв на фронті та  надання допомоги дітям, які проживають на деокупованих територіях нашої області.

До акції долучилися батьки і діти, педагогічні працівники. Під час акції зібрано солодощі, лікарські засоби, теплі шкарпетки, продукти тривалого зберігання тощо. Діти з трепетом у серці приготували вітальні листівки, обереги та тематичні малюнки.

Сподіваємося,  що дитячі подарунки та побажання принесуть нашим мужнім і незламним воїнам частинку домашнього затишку, відчуття новорічного свята;  теплі речі зігріють у холодну погоду, лікарські засоби  допоможуть швидкому одужанню.

Дітки з деокупованих територій порадіють подарункам від своїх однолітків і відчують наближення новорічних світ.

Висловлюємо щиру вдячність дорослим і дітям, які  взяли участь у акції.

Усіх вітаємо з Новорічними святами, нехай Святий Миколай здійснить всі ваші бажання та задуми. Нехай віра в диво допомагає долати перешкоди, дарує надію та вселяє впевненість. Миру, добра та любові.

Віримо у воїнів ЗСУ.

Разом до Перемоги.