Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Знай наших!

19.12.2022
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа» на 2 тижні став рідним домом для 5 вихованців южноукраїнської секції греко-римської боротьби СК «Олімп» ВП ПАЕС, які з 12 по 24 грудня тренуються у складі збірної команди України U-17 у м. Києві.

Для борцівської спільноти Южноукраїнська дуже приємним є факт того, що наші хлопці – Шульга Микита, Богдан Євген, Переута Єгор, Величко Владислав, Моргун Назар тренуються на олімпійській базі разом з 35 найкращими борцями кадетської збірної команди України ! Не менш приємним фактом є також і те, що тренер Карая Бутхузі Емірійович нещодавно увійшов до тренерського складу збірної команди України U-17 !!!

(На фото збірна команда України U-17 з греко-римської боротьби на олімпійській базі «Конча-Заспа»)

В цей же самий час ще один наш спортсмен – Середін Денис – у складі збірної команди України U-15 знаходиться на двотижневому навчально-тренувальному зборі у м. Вільнюс (Литва). На початку збору збірна команда України U-15 разом зі спортсменами Норвегії, Німеччини, Польщі, Сербії, Ізраїлю, Естонії, Латвії та Литви прийняла участь у міжнародному турнірі в м. Паневежис (Литва). Результатом виступу нашого спортсмену стало 5 місце у ваговій категорії до 48 кг та так необхідний  спортивний досвід боротьби з борцями інших країн.

Навчально-тренувальні збори збірних команд України з греко-римської боротьби U-15 та U-17  продовжуються, тому ми бажаємо южноукраїнським спортсменам якісної підготовки до нових стартів на європейських аренах у 2023 році, але вже з нетерпінням чекаємо виступів наших юних борців на змаганнях у м. Тернополі та проведення новорічних свят для самих-самих маленьких учасників нашої спортивної родини!!!

На фото: збірна команда України U-15 з греко-римської боротьби на міжнародному турнірі у Литві