Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

3 грудня визначено Міжнародним днем людей з інвалідністю

02.12.2022
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Проведення Міжнародного дня людей з інвалідністю спрямовано на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захист їх гідності, прав та благополуччя, на переваги, які отримує суспільство від участі осіб з інвалідністю в політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав осіб з інвалідністю і їх участі в житті суспільства. Тому 02.12.2022 заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марія ДРОЗДОВА, начальник управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра ГЕХАД та директор комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» Олена БОГАЧОВА з подарунками та частуванням завітали до Южноукраїнського міського товариства інвалідів «Союзу організацій інвалідів України».

Також для покращення матеріального становища особам з інвалідністю І групи та дітям з інвалідністю за кошти бюджету громади було здійснено одноразову грошову виплату в сумі 670,00 грн. кожному.