Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Університетська середа

01.12.2022
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В університеті третього віку сьогодні терапія вовною, або фелт-терапія. У роботі з вовною є багато плюсів: вона викликає приємні тактильні враження та особливі відчуття, розвиває креативність та образність, допомагає знайти ресурс, енергію та натхнення, послаблює контроль та напругу. І студентки психологічного факультету сьогодні вивчали свою жіночність, приймали та усвідомлювали свій жіночий початок, легкість, ніжність, через відчуття вовни, так близької жіночої природи.

Отримували можливість навчитися підтримувати постійний контакт зі своєю внутрішньою красою. У процесі учасниці відчули ніжність, зворушливість, спокій, радість. Квіти вийшли різними: яскравими та скромними, загадковими, непокірними, багатогранними, як і самі жінки.

І дарують вони, за словами учасниць: кохання, надію, мир, красу, спокій, ніжність. Квіти подарували свої послання своїм творцям: про те, що вони м'які, треба йти вперед, бути спокійнішим, проявляти м'якість і чуйність у делікатних ситуаціях, терпіння та ласку, жіночність, що може відкриватися у будь-якому віці.