Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні жителі громади!

25.11.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

 

23 листопада вперше з початку війни місто опинилося без електроенергії, води, опалення, зв’язку. Ми гідно пережили цей день, наразі ситуація стабілізується. Але всім нам потрібно бути готовими до повторення блек-ауту. Пропонуємо заздалегідь подбати про себе та свої сім’ї. Зробіть запаси технічної та питної води на декілька днів, придбайте джерела світла (свічки, ліхтарики, батарейки), тримайте зарядженими павербанки, запасіться їжею швидкого приготування та тривалого зберігання, аптечкою для надання першої домедичної допомоги, медикаментами, які необхідні особисто вам та членам вашої сім’ї.

Слідкуйте за оперативною обстановкою в Южноукраїнській громаді на таких ресурсах:

  • на офіційному сайті міста: yu.mk.ua,
  • у телеграм-каналі управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради: https://t.me/+pyQCmJlntk4wYWIy

На головній сторінці сайту створено розділ «Пункти Незламності», де можна ознайомитися з адресами розташування Пунктів Незламності, а також переліком об’єктів торгівлі та сфери послуг, які можуть працювати під час відключення електроенергії. На телеграм-каналі управління з питань розміщується оперативна та корисна інформація щодо надзвичайних ситуацій в громаді.

Будьте на зв’язку і бережіть себе!