Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено конкурс «Волонтер року»!

24.11.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

23 листопада 2022 року в Южноукраїнській міській територіальній громаді під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марії ДРОЗДОВОЇ було проведено конкурс «Волонтер року». На засіданні організаційного комітету розглянуто декілька конкурсних пропозицій. За результатами голосування членів комітету було визначено переможців у наступних номінаціях:

«Кращий волонтер у сфері соціального захисту» - Дубрівний Сергій Леонідович – член громадської організації «Щира справа», волонтер та благодійник, докладає багато зусиль задля допомоги малозахищеним та нужденним громадянам.

«Краща волонтерська організація (група)» – благодійний фонд «Южноукраїнці разом з ЗСУ» організація волонтерів, яка проводить свою діяльність в підтримці та всебічній допомозі Збройним Силам України та іншим потребуючим допомоги мешканцям громади.

«Кращий волонтер у сфері освіти та виховання» - Абдулаєв Олег Валерійович – волонтер художник, який благодійно оформлює розписами фойє ліцею № 1, вже декілька років співпрацює з навчальним закладом.