Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

На території громади встановлено інформаційний попереджувальний банер та таблички щодо заборони викидання сміття

17.11.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Під керівництвом заступника міського голови Южноукраїнська Сергія Горностая, відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин на території Костянтинівського старостинського округу встановлено інформаційний попереджувальний банер, який застерігає не вивозити сміття у непризначені для цього сміття.

Банер встановлено за кошти спеціального фонду охорони навколишнього природного середовища. Окрім цього, на території Южноукраїнської міської громади встановлено 45 інформаційних табличок в місцях стихійних сміттєзвалищ з метою профілактики вчинення правопорушень жителями.

Сергій Горностай зазначив, що протягом  2022 року в Южноукраїнській громаді вивезено сміття з місць їх несанкціонованого складування на суму 103 тис. грн і ще до кінця року заплановано вивезення сміття з територій, що межують з гаражними кооперативами в м. Южноукраїнську  та з територій с.Іванівка на суму 355 тис. грн.

Заступник міського голови Южноукраїнська Сергій Горностай в чергове звертається до мешканців громади про недопустимість забруднення навколишнього середовища.

– В межах Южноукраїнської міської територіальної громади міг бути висаджений мальовничий сквер або парк, але за ці кошти ми вивозимо Ваше сміття! Люди, зупиніться! Бережіть природу!, – заявив Сергій Горностай.

ВКОТРЕ НАГАДУЄМО!

Відповідно до ст. 82 КУпАП ШТРАФ за порушення вимог законодавства щодо поводження з відходами для громадян – від 340 грн до 1360 грн. Для посадових осіб та суб’єктів господарської діяльності - від 850 грн до 1700 грн.

Для вивезення відходів звертайтесь до КП «Служба комунального господарства» за тел.5-61-08.

Графік роботи Полігону ТПВ (м.Южноукраїнськ) – з 8.00 до 17.00.